Siirsin blogini Slicehost-palvelimelle

Tämä blogi pyörii nyt Slicehostilta vuokraamallani virtuaalipalvelimella. Käyttöjärjestelmä ja ympäristö ovat samat kuin ennenkin (Ubuntu 10.10 ja Django 1.2.3), mutta taas kerran saa mielellään kommentoida, jos jotain on mennyt rikki.

Olen käyttänyt Slicehostia parin kuukauden ajan muihin privaattiprojekteihin ja voin suositella sitä erityisesti "kotikäyttöön". Edullisin slice (256MB RAM, 10GB HD) maksaa $20/kk eli noin 14.60 EUR/kk. Itselläni on nykyisin 512MB RAM, 20GB HD. Päivitys suurempaan sliceen sujui automaattisesti ja ongelmitta Ubuntun kanssa.

Slicehostin idea on, että asiakas saa virtuaalipalvelimen täysin omaan hallintaansa. Sliceen asennetaan haluttu käyttöjärjestelmä, jota voi päivitellä ja räätälöidä vapaasti. Omaani asensin alkujaan Ubuntu 10.04:n ja päivitin sen myöhemmin 10.10:een. Palomuurin ja haluamansa ohjelmistot voi luonnollisesti konfiguroida omien tarpeiden mukaan.

Slicehostiin voi avata tilin käyttäen referral-koodiani klikkaamalla tästä. Minä saan siitä aikanaan jotain bonusta.

PS. Slicehost on Rackspacen tytäryhtiö, joten sillä on tiettyä luotettavuuttakin taustalla.