blogimg/blog_213.jpg

Tulipa testattua Redrum, eli viime viikonloppuna auennut Lil' Tonyn tuore yökerho. Paikkahan tuli entisen Unikin tilalle, joskin sisäänkäynti on Vuorimiehenkadun puolelta.

Ensituntuma oli vähän hyydyttävä, sillä Redrumin edessä oli yli puolen tunnin jono. Kyseessä oli vieläpä puhdas statusjono perisuomalaiseen tyyliin, eli sisätiloissa oli kuitenkin aivan väljää ja oikeastaan melko vähän porukkaa. Suosittelen ottamaan konjakkipullon taskuun, jos saapuu paikalle 23-24 jälkeen jonottamaan..

Väsyneeseen fiilikseen ehkä vaikutti (oman olotilan lisäksi) sekin, että tupakointihan ei enää ole sallittua sisällä. Ehkä sen takia ovihenkilökuntakin vaikutti todella töykeältä, kun porukkaa ramppasi yhtä mittaa ulkona tupakoimassa ja erilaiset teinit yrittivät samalla luistaa sisään jonon ohi.

Lauantaisin tuolla Redrumissa on klubina Cosmic City, eli käytännössä Milla Lehto soitti teknahtavaa housea. Ihan hyvää mutta ei jäänyt tällä kertaa mieleen mitenkään erityisesti. Millan työskentelyä mikserin kimpussa on tietysti aina ilo seurata ;-)

Redrumin tanssilattia on sijoitettu kahden baarin väliseen tilaan, joten siitä kävellään paljon läpi, mikä tekee tilasta hiukan rauhattoman. Sisustus tuntui aika tavanomaiselta eikä tehnyt erityistä vaikutusta. Vessoja oli liian vähän, niihin sai jonottaa. Äänentoiston pitäisi olla huippuluokkaa, mutta sitä on tietysti vaikea arvioida, jos ei tunne biisejä hyvin ennestään ja muutenkin keskity kuuntelemaan. Ihan hyvältä se kuulosti, jos ei nyt kuitenkaan räjäyttänyt tajuntaa. Vähän liian lujalla välillä.

PS. Redrumin tapahtumakalenterissa näyttäisi olevan myös kaikenlaista mainstreamimpaa musiikkia ja livebändejä, joten täytyy hiukan katsoa etukäteen milloin sinne menee.. Eiköhän tuolla tule ainakin lauantaisin vielä kesän aikana käytyä.