Dr Pepper Zero

blogimg/blog_154.jpg

Vihdoinkin se on täällä! Kiitos Tommin vinkin, löysin WTC:stä Dr Pepper Zeroa. Kyseistä tuotetta myy pieni erikoisliike, jonka nimeä en muista. Keskuskadulta WTC:hen tullessa se on kuitenkin vasemmalla puolella kahvilan jälkeen.

Miltä se sitten maistuu? Hyvältä! Maku ei ole yhtä aromikas ja kehittynyt kuin oikeassa Dr Pepperissä, mutta Coca-Cola Light Limeen ja Pepsi Max Lemoniin tottuneelle se toimii erinomaisesti. Speksien mukaan juomassa on 0g sokeria ja perinteinen aspartaami-/asesulfaami-K-makeutus. Uusiin kitkeriin sukraloosilitkuihin pettyneelle siis taas yksi klassisempi vaihtoehto lisää.

Toivottavasti Dr Pepper ja Coca-Cola pitävät Dr Pepper Zeron markkinoilla ja toivottavasti sitä tulee muihinkin kauppoihin Suomessa. Ostamani yksilöt oli pullotettu Iso-Britanniassa, joten kyseessä on ihan eri tuote kuin Sinebrychoffin nykyisin valmistama Dr Pepper ("Now Less Sugar").